sitemap | disclaimer nederlands | english | français | deutsch
   
   
 


De wereld wordt kleiner. Wij zien doorlopend verschuivingen in de internationale goederenstromen.

Basis Transport is een moderne flexibele organisatie. Ook in onze specialiteit meubeltransport, waar we te maken hebben met nieuwe productie- en afzetgebieden, verlenen wij topservice als het gaat om transport en overige diensten. Zowel nationaal als internationaal. Zowel over de weg als over het water.

Ons distributiecentrum ligt direct aan zowel een binnenhaven en een snelweg. De binnenhaven heeft een directe waterverbinding met het Rotterdamse havengebied en met de binnenlanden van Europa.

Vanaf het Rotterdamse havengebied maken wij gebruik van deze waterverbinding voor goederen die voor groupage in Waalwijk voor verder transport worden overgeslagen.

Directe leveringen van volle containers (FCL) vanaf Rotterdam worden eveneens dagelijks door Basis Transport verzorgd, hierbij eveneens gebruik makend van diverse modaliteiten: vervoer over de weg, vervoer over het water en vervoer per spoor. Hierbij werken wij samen met bedrijven die daarvoor de juiste gerichte kennis hebben. Ook verzorgen wij de nodige administratieve services. Deze werkwijze maakt ons als dienstverlener nog flexibeler en neemt de opdrachtgever een zorg uit handen.

Daarom is Basis Transport zowel nationaal als internationaal een breed inzetbare logistiek partner.