sitemap | disclaimer nederlands | english | français | deutsch
   
   
 


Basis Transport heeft zich volledig toegelegd op de distributie van meubels.

Vanuit Waalwijk (Noord-Brabant) verzorgen wij het transport van meubels op basis van groupage naar vele internationale bestemmingen. Onze opdrachtgevers zijn nationaal en internationaal opererende meubelfabrikanten en groothandels, onder andere afkomstig uit Singapore, Maleisië, China, Polen, Tsjechië Duitsland, België en uiteraard ook Nederland.

Voor een efficiënte goederenstroom beschikt een groot gedeelte van ons wagenpark over wisselcontainers. Deze kunnen indien nodig worden voorzien van een dubbele laadvloer. Om de snelheid te bevorderen en het gemak voor de opdrachtgevers te vergroten, kunnen deze containers zowel op ons distributiecentrum als bij de klant vooraf worden geladen.

Naast kastenwagens, die speciaal zijn gericht op meubeltransport, beschikken wij over huifauto's (tautliners), zodat we de flexibiliteit hebben om ook andere goederen dan meubels te kunnen vervoeren.

Ons distributiecentrum ligt nabij belangrijke weg- en waterroutes en dichtbij een overslagcentrum voor containers. Dat geeft ons veel mogelijkheden voor meerdere vormen van transport. Daarom transporteren wij dagelijks goederen per binnenvaart (barge) en per spoor.

Om ons dienstenpakket compleet te maken verlenen wij aanvullende diensten als warehousing, cross-docking en diverse administratieve services waaronder fiscaal vertegenwoordiging.

Onze dienstverlening is dus helemaal van deze tijd.